image
  • 25
  • بهمن

نمای شیشه ای فریم لس و انواع آن

نمای شیشه ای فریم لس نمایی است با شیشه هایی که قاب‌هایشان مشخص نیستند! پس استفاده از آن به عنوان نمایی شفاف که کمترین المان اضافی را برابر دید ما قرار می‌دهد، باید رایج باشد. نمای شیشه ای فریم لس علاوه بر ظاهر زیبا، عایق‌بندی مناسبی در برابر صدا داشته و اتلاف حرارت و استفاده از انرژی را به حداقل می‎رساند.
در ساختار نمای شیشه ای فریم لس، با شیشه به عنوان عضو اصلی مواجه می‌شویم. در کنارش، پروفیل‌های آلومینیومی که شیشه روی آن‌ها نصب می‌شود، عنصر سازه‌ای اصلی را تشکیل می‌دهند. این نما که معمولا با شیشه های دوجداره درست می‌شود، از بهترین نمونه‌های نمای مدرن و جدید است. نمایی که خودش زیباست و دید و منظر شفافی را نیز به چشم فردی که در آن است، ارزانی می‌دارد.


در نمای شیشه ای فریم لس، محدودیتی برای نوع شیشه وجود ندارد. انواع شیشه سکوریت، لمینت، چنجداره، رفلکس و ... در رنگ‌های متنوع و حتی بافت‌های گوناگون می‌توانند در آن استفاده شوند.
 
نمای شیشه ای فریم لس به دو مدل U Channel و Full Frameless Step-Unite اجرا می‌شود.
در سیستم U Channel که اجرای ساده و ارزانی هم دارد، از اسپیسرهای U شکل روی شبکه لامل استفاده می‌شود. این نما برای ساختمان‌های بلندمرتبه مناسب نیست. چرا که اتصالات ساده‌ای داشته و نمی‌تواند وزن زیادی را تحمل کند.
در سیستم Full frameless Step-unite شیشه ها داخل قاب‌هایی قرار می‌گیرند که کاست نام دارند. این کاست ها به شبکه لامل های افقی و عمودی متصل می‌شوند و مقاومت بالایی نیز دارند. بنابراین برای ساختمان‌های بلند سراغ این مدل از نمای شیشه ای فریم لس می‌رویم.