image
  • 25
  • اردیبهشت

انواع نمای شیشه ای فریم لس

نمای شیشه ای فریم لس به دو دسته تقسیم می‌شود:

 

1- نمای شیشه ای یوچنل U Channel
2- نمای فول فریم لس استپ یونیت Full Frameless Step_Unite

 
در نمای شیشه ای یوچنل از اسپیسرهای U شکل بین شیشه ها استفاده می‌شود. این اسپیسرها با استفاده از لقمه های آلومینیومی روی لامل ها پیچ می‌شوند.
نمای شیشه ای یوچنل از نظر اجرا ساده‌تر از سیستم استپ یونیت است. اما به خاطر ساده بودن اتصالاتش مقاومت کمتری داشته و برای ساختمان های با ارتفاع زیاد مناسب نیست.
اما در نمای فول فریم لس اتپ یونیت، ما با قاب هایی روبرو هستیم به نام کاست. شیشه‌ها در این قاب‌ها قرار گرفته و بعد به شبکه لامل پیچ می‌‎شوند. همین استفاده از کاست باعث مقاومت بیشتر این مدل از نمای شیشه ای فریم لس شده و آن را برای استفاده در ساختمان های مرتفع نیز گزینه مناسبی می‌سازد.
است. به همین دلیل، این سیستم برای ساختمان‌های بلند مرتبه بسیار مناسب است.
 


 

به طور کلی هر دو مدل نمای شیشه ای فریم لس مزایای مشابه دارند. از جمله:

 
امکان استفاده از نور طبیعی و انرژی آن

در نمای شیشه ای فریم لس بیشترین ورود نور خورشید به فضای داخلی را تجربه می‌کنیم. این ورود حداکثر به معنای استفاده از بیشترین نور ممکن طی روز است. در نتیجه تامین نور از طریق انواع روشنایی مصنوعی کم می‌شود. همچنین با پیشرفت علم و ساخت تکنولوژ های لازم، می‌توان از انرژی خورشیدی تابیده شده طی روز استفاده بهینه کرد و از آن برای تامین منابع انرژی لازم برای گرمایش و روشنایی ساختمان استفاده کرد.
 
 

امکان استفاده در اقلیم های مختلف

از نظر مقاومت، نمای شیشه ای فریم لس در  نقاط مختلف جهان می‌تواند اجرا شود. چرا که نیاز تهویه و نور را می‌تواند کاملا مرتفع سازد. زنگ زدن شیشه و آلومینیوم استفاده شده در پروفیل ها، باعث اطمینان به مقاومت نمای شیشه ای فریم لس می‌شود. همچنین امکان استفاده از انواع شیشه به صورت رفلکس، مات، دودی، لمینیت و چند جداره باعث امکان داشتن یک نمای شیشه ای فریم لس متناسب با آب و هوای سایت بنا است.
 

کاربرد زیبایی شناسانه

نمای شیشه ای فریم لس علاوه بر مقاومت و بهینه بودن، زیبا هم هست. ظاهر شفاف و مدرنی که این نما دارد، علت اصلی خیلی از طراحان و کارفرماها برای انتخاب آن است. شیشه به عنوان یک ماده با تنوع زیاد و آلومینیوم به عنوان مصالحی با مقاومت مناسب، ترکیبی کنار هم خلق کرده‌اند که از اواسط قرن 19 یلادی تاکنون کاربرد داشته و با پیشرفت علم، هر روز بهتر از قبل شده است.