image
  • 11
  • اردیبهشت

عوامل مهم هنگام طراحی نمای شیشه ای کرتین وال

بی شک اولین مشخصه برای طراحی نما، کانسپت اولیه طرح و هماهنگی با پلان بنا است. اما چند مورد را باید برای طراحی نمای شیشه ای کرتین وال در نظر داشت. عواملی که باید به آن‌ها توجه شود، کاربری ساختمان، اثرات کاهش و افزایش حرارت در بنا و بازده حرارتی است. در مورد کاربری، میزان روشنایی و بازشوهای مجاز برای ساختمان حائض اهمیت است. میزان نور ورودی را با جنس شیشه و ابعاد آن باید کنترل کرد. در رابطه با عامل حرارت و اتلاف انرژی نیز نمای شیشه ای کرتین وال که نمایی عایق است باید اطلاعات کافی از اقلیم منطقه و سیستم سرمایش و گرمایش مد نظر حاصل کرد تا بهترین نتیجه حاصل شود.
 

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

در نمای شیشه ای کرتین وال را می‌توان شیشه را به دو حالت فیس کپ و فریم لس از نظر ظاهری اجرا کرد. از قاب های چوبی در کنار پروفیل آلومینیومی نیز استفاده می‌شود. اما این ترکیب باعث می‌شود نما خاصیت عایق بودنش را از دست بدهد.
نمای شیشه ای کرتین وال را می‌توان با شکل‌های مختلف طراحی کرد و با شیشه‌هایی در ابعاد مختلف ساخت. به طوری که بهتری نما و همچنین بهترین منظر را داشته باشید. همین موضوع باعث شده ساختمان با نمای شیشه ای کرتین وال در جاهای مختلف ساخته شود و هیچ یک مثل دیگری نباشد.
 


حود شیشه علاوه بر زیبایی، نیاز به نور را نیز تامین می‌کند. امکان تعبیه سیستم تهویه، انواع حسگر هوشمند و هواکش از دیگر مزایای نمای شیشه ای کرتین وال است.
نکته دیگر در مورد کرتین وال، روش اجرای آن است. این سازه آلومینومی (فلزی) از پشت به سازه اصلی بنا وصل می‌شود و تنها بار خود را تحمل می‌کند. همچنین نمای شیشه ای کرتین وال را می‌توان به دو صورت از نظر سازه تقسیم کرد: سیستم استیک و سیستم یونیتایز